Dansk Wiltons Bomull Polyester (30 g)

Produktinformasjon:

Materiale

50% bomull 50% polyester

Løpelengde pr 50 gram

ca. 250 m

Form

Spoler á ca. 30 gram

Pris pr 50 gram

15 kr.

Strikk

Pinne 2-3 mm

9,00 kr

(15 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 22 på lager

Produktinformation:

Materiale

50% bomull 50% polyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 250 m

Form

Spoler á ca. 30 gram

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pinne 2-3 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 43 l vann
ca. 1/2 kg CO2
ca. 1/2 KwH

Gi nytt liv til overskuddsgarn fra Dansk Wiltons teppeproduksjon – da unngår vi at ressursene går til spille.

BOMULL POLYESTER FRA DANSK WILTON

Vi har fått dette veldig slitesterke garnet i like deler polyester og bomull fra den familieeide teppeprodusenten Dansk Wilton. Garnet er hvitt og kan brukes til mange typer håndarbeid. På grunn av sin store strekk- og slitestyrke er garnet eminent som vevgarn til renning, og vil kunne danne utgangspunkt for mange forskjellige prosjekter. Bomull Polyester er på grunn av sin tykkelse også perfekt til maskinstrikk – og sist men ikke minst fungerer det godt til håndstrikking med en enkelt eller flere tråder sammen.

Garn til fordel for Mødrehjelpen

Som en del av Dansk Wiltons tiltak for å minimere garnsvinn mest mulig, overtar vi en del av de små garnporsjonene som blir igjen på spolen i forbindelse med produksjon av tepper. Sammen med Dansk Wilton har vi valgt å støtte den danske humanitære organisasjonen Mødrehjælpens viktige arbeid for utsatte barnefamilier og donere 50% av prisen, i form av garn, til Mødrehjælpens prosjekt Fra garn til barn.

Når du velger overskuddsgarnet Bomull Polyester til din neste garnkreasjon, bidrar du til å ta bedre vare på jordens dyrebare ressurser og samtidig støtter du den gode saken til Mødrehjælpen. Og så får du selvfølgelig et flott garn å jobbe med 🙂

Garn til kjøkkenklut – gratis oppskrift

Zuzana har strikket en veldig god kjøkkenklut i Bomull Polyester. På en spole er det nok garn til en klut. Du enkelt gjøre som Zuzana og strikke en kjøkkenklut til deg selv – eller kanskje som en liten vertinnegave. Bare legg opp 52 masker med dobbel tråd på pinne 4 mm. Strikk frem og tilbake i dobbelt perlestrikk eller irsk perlestrikk, som det også kalles. Det vil si to rett og to vrang over hverandre, så du får ruter. Dette gjentas til kluten måler ca. 17 cm, eller ønsket lengde. Fell av som maskene viser og fest trådene.

Mer garn til fordel for Mødrehjælpen

Vi har også et vakkert ullgarn fra Dansk Wilton, der 50% av prisen også går til Mødrehjælpen: Dansk Wiltons Axminster Rug.

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen