#stoppgarnsvinn lykkepose (15 nøster)

Fast lav pris

400,00 kr

Tilgjengelighet 73 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.125 l vann
ca. 14 kg CO2
ca. 5 KwH

Garnpakkene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med og stopp garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

BLANDET BILLIG GARN I NØSTER

Her kan du virkelig gjøre et kupp og samtidig redde masse garn 🙂

Hos Garnspesialisten selger vi kun overskuddsgarn fra motebransjen. Med våre lykkeposer kan du virkelig bidra til miljøet. Vi har samlet en hel haug med enkeltnøster som mangler informasjon og nytt hjem 🙂 Det er garn som vanligvis alltid ender med å kasseres. Det synes vi er kjempesynd… for miljøet, men også for oss garnelskere. Så skynd deg og bestill en deilig lykkepose med forskjellige nøster til ditt neste prosjekt.

Lykkeposen inneholder:

  • 15 x forskjellige garnnøster i ukjente materialer

Vi har samlet mye deilig garn i forskjellige tykkelser og forskjellige materialer til en billig garnpakke med 15 stk. garnnøster. Alle er UKJENTE garn, dvs. hvor vi ikke kjenner materialet. Men vi lover at det er mykt og deilig. Dette er en opplagt mulighet for å strikke Lærke Bagger-genser, myke luer til gaver m.m.

Du får virkelig valuta for pengene når du kjøper en billig lykkepose med 15 garnnøster. Vanligvis er det garn her til min. 650 kr., men du får lykkeposen for kun 400 kr.

OBS: Bildet er kun et eksempel på de forskjellige lykkeposene. Du får IKKE nødvendigvis samme utvalg som på bildet.

Garnalternativ til Inner Child Sweater

Med garn fra #stoppgarnsvinn lykkeposen kan du strikke den fantastiske Inner Child Sweater fra Lærke Bagger, hvor du bare strikker i vei og glemmer alt som heter strikkefasthet og løpelengder. Oppskriften finner du i Lærke Baggers bok Strikk 2. Se Grys fantastiske Inner Child Sweater i bildegalleriet på denne siden.

Garnalternativ til Novice Sweater Junior

Hva med å strikke en Novice Sweater Junior fra PetiteKnit i restegarn? Zuzana har strikket denne til datteren Viola – er den ikke bare dødskul? Bildet ligger i bildegalleriet øverst på siden. Bruk en basistråd gjennom hele prosjektet for å skape ro, og legg til vekslende restegarn. Basistråden kan for eksempel være Baby Alpakka Merino eller Italiensk Merino.

Restestrikk fra UhlalaKnitwear

Du kan også se til fantastiske Uhlala Knitwear for inspirasjon til restestrikk. Hun har en hel serie med oppskrifter som hun kaller Restefætter:

Restestrikk fra FrejasKnit

Hos FrejasKnit finner du også mange flotte oppskrifter med restetema som du kan la deg inspirere av. Vi kan anbefale:

Garnalternativ til Not So Heavy Sweater

En av våre kunder @harduhoertatnanna har strikket en fantastisk Not So Heavy Sweater fra Lærke Bagger. Hun har strikket med garnrester fra eget garnlager sammen med en gjennomgående følgetråd Italiensk Merino. La deg inspirere av bildet i bildegalleriet øverst på siden til å strikke noe lignende i garn fra en #stoppgarnsvinn lykkepose.

Hekle en pute i restegarn

Tove har heklet en nydelig pute i garn fra en #stoppgarnsvinn lykkepose. Du kan se det i bildegalleriet på denne siden. Hun heklet stavmasker frem og tilbake i striper og sydde det til slutt sammen til en firkantet pute. Lett som en plett 🙂

Vi har også lykkeposer med spoler

Strikker du på maskin, vever eller tufter? Eller vil du ha billig garn i større mengder? Da er vår #stoppgarnsvinn lykkepose med spoler (3kg) kanskje noe for deg.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.