Lantern Moon utskiftbare rundpinner

Fra 160,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

UTSKIFTBARE RUNDPINNER FRA LANTERN MOON

Luksuriøse utskiftbare rundpinner fra Lantern Moon. At de er utskiftbare gjør at du kan bytte mellom vaiere i forskjellige lengder, og slipper å kjøpe rundpinner i forskjellige lengder, men i samme tykkelse. Samtidig kan du bruke vaieren til de andre tykkelsene du har av utskiftbare rundpinner fra Lantern Moon.

Selve pinnene er laget av ibenholt, og skjøtene er belagt med 24K gull. Du får altså et sett med strikkepinner som både føles godt i hendene og ser eksklusivt ut. Pinnestørrelsen er gravert både i den gullbelagte skjøten og på selve pinnen – slik at du kan se størrelsen begge steder.

Lantern Moon utskiftbare rundpinner i alle størrelser

De er tilgjengelige i følgende kombinasjoner av lengde/tykkelse:

10 cm lang (3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm og 8 mm)
13 cm lang (3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm og 12 mm)

Lengden (10 cm og 13 cm) er oppgitt inkl. samlingene.

Pinnene fra Lantern Moon er vårt standardsortiment, d.v.s. hvis noen av størrelsene er utsolgt, får vi dem nok igjen 🙂

Fordeler med Lantern Moon utskiftbare pinner

Pinnene er behagelige å strikke med, både som vanlige rundpinner og med magic loop, fordi vaieren ikke vrir seg, men rett og slett følger din naturlige strikkeflyt. Vaieren er laget av nylonbelagt rustfritt stål og er både slitesterk og fleksibel.

Det fine med å bruke utskiftbare pinner er at du kan endre pinnestørrelse midt i et prosjekt. Hvis du f.eks. skal strikke vrangbord, kan du bare la maskene stå på vaieren og ganske enkelt bytte pinnene til den aktuelle tykkelsen.

Mangler du en vaier?

Vaieren er ikke inkludert i kjøpet, men du finner dem i vår nettbutikk. Vi har to typer på lager som passer til pinnespissene:

Det beste er at alle Lantern Moon pinnespisser passer til alle KnitPro vaiere. Så hvis du har noen vaiere hjemme, kan du bare bruke dem.

Vaiere fra KnitPro Smartstix er merket med 2 cm mellomrom. Det gjør at du kontinuerlig kan måle og kontrollere strikkefastheten mens du strikker. Vel og merke uten å måtte legge fra deg strikketøyet for å lete etter målebånd eller linjal. Samtidig er de veldig fine å se på.

Håndlaget og fair trade

Lantern Moons produkter er håndlaget i India etter fair trade og fair market-prinsipper.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.