RE:DESIGNED Project 13 – Stor Prosjekt Clutch

1.250,00 kr

Tilgjengelighet 16 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

STOR PROSJEKT CLUTCH

RE:DESIGNED Project 13 er en prosjektveske som passer perfekt til de litt større strikkeprosjektene. Prosjektvesken er utformet som en clutch og laget av mykt skinn. Den har fire innvendige lommer, som er store nok til strikkepinner og annet tilbehør. Den har til og med en elegant liten detalj i form av en skinnlapp med plass til tre pinner. Strikkepungen lukkes enkelt med metallglidelås. Som en ekstra liten fin detalj finner du en smart holder til målebånd i en nøkkelring på utsiden av prosjektvesken. Clutchen har en liten stropp som gjør det mulig å bære den komfortabelt over håndleddet. På den måten kan du gå og strikke samtidig. Den store prosjektclutchen er perfekt til å ta med garnprosjektene dine på farten, og har plass til både strikkepinner og tilbehør i tillegg til et par garnnøster og ditt strikkeprosjekt.

Materialer

RE:DESIGNED Project 4 er laget av okseskinn, som er skånsomt farget og avsluttet med voks. Den har en levende finish, hvor de naturlige egenskapene til skinnet er bevart. Prosjektvesken er foret med 100 % OEKO-TEX bomull.

Farve: Walnut/Gold

Størrelse og mål

Project 13 – Stor Prosjekt Clutch er storesøsteren i RE:DESIGNEDs serie med prosjektvesker med glidelås. Den har en god størrelse og er lett å bære med, så du har strikketøyet for hånden til de små pausene i løpet av dagen.

Dimensjoner:

  • Høyde: 23,5 cm
  • Bredde: 33 cm
  • Dybde: 9 cm

Foretrekker du en mindre prosjektveske kan vi anbefale lillesøsteren RE:DESIGNED Project 4 – Liten Prosjekt Clutch.

Mer tilbehør til strikking og hekling

Hos Garnspesialisten finner du alt hjertet måtte begjære av lekkert utstyr til garnprosjektene. Ta en titt på underkategoriene våre og finn det du trenger:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen