RE:DESIGNED Project 1 – Crossover Strikkeveske

2.100,00 kr

Tilgjengelighet 16 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

CROSSOVER STRIKKEVESKE

RE:DESIGNED Project 1 er en elegant og vakker prosjektveske som har plass til både strikketøyet og favoritttilbehøret ditt. Veskens to stropper gjør det mulig å bære den både over kroppen eller over en skulder – en utrolig elegant og anvendelig veske til hverdags 🙂

Vesken har et stort rom, en glidelåslomme og to glidelommer med skinnkant på innsiden. Du kan lukke vesken med glidelås og velge om du vil bruke den lange avtagbare stroppen for crossover eller den kortere stroppen over den ene skulderen. Den vakre strikkede vesken har også en utvendig påsydd lomme med klaff, som lukkes med magnetlukking. Sist men ikke minst er vesken utstyrt med et lite etui som sørger for at du alltid kan ha målebåndet for hånden.

Du kan med stor suksess kombinere RE:DESIGNED Project 1 med en liten prosjektclutch, hvor du kan administrere dine mindre eiendeler og strikketilbehør.

RE:DESIGNED Project 1 leveres med en inkludert bomullspose.

Materialer

RE:DESIGNED Project 1 er laget av okseskinn, som er skånsomt farget og avsluttet med voks. Den har en levende finish, hvor de naturlige egenskapene til skinnet er bevart. Prosjektvesken er foret med 100 % OEKO-TEX bomull.

Farge: Valnøtt/gull

Størrelse og mål

RE:DESIGNED Project 1 er en supernyttig veske til hverdagsbruk og alle slags garnprosjekter – det perfekte valget for deg som ikke vil gå på akkord med strikking eller stil.

Dimensjoner:

  • Høyde: ca. 28 cm
  • Bredde: ca. 33 cm
  • Dybde: ca. 12 cm

Mer tilbehør til strikking og hekling

Hos Garnspesialisten finner du alt hjertet måtte begjære av lekkert utstyr til garnprosjekter. Ta en titt på underkategoriene våre og finn det du har gått glipp av:

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen