Garnspesialistens Strikkejournal

Løpelengde pr 50 gram

ca. 190 m

150,00 kr

Tilgjengelighet 88 på lager

Løbelængde per 50 gram

ca. 190 m

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

GARNSPESIALISTENS STRIKKEJOURNAL

Vi er stolte over å kunne presentere denne fine strikkejournalen fra Garnspesialisten! Her på strikkekontoret har vi lenge tenkt på å utvikle en fin og ikke minst anvendelig strikkedagbok til våre strikkeglade kunder. Og vi synes vi har kommet godt i mål 🙂

Garnspesialistens Strikkejournal har plass til 19 strikkeprosjekter: 12 mindre prosjekter og 7 større prosjekter. Alle prosjektsidene har plass til å legge inn følgende informasjoner om ditt strikkeprosjekt:

  • Oppskrift og designer
  • Informasjon om garn
  • Pinnestørrelse
  • Strikkefasthet
  • Vaskeanvisning

I tillegg finner du:

  • Måldiagram
  • Plass til garnprøver
  • Notefelt

I strikkejournalen har de store prosjektene fått en ekstra side med god plass til å tegne skisser eller notere løs om dine strikkeideer og drømmeprosjekter. Her kan du for eksempel tegne og skrive inn dine egne oppskrifter.

Strikkejournalen fra Garnspesialisten har et vakkert omslag i en vakker cerisefarge med søte illustrasjoner av garn og strikketilbehør. Du kan og lære mer om garnsvinn i strikkejournalen, da vi har krydret sidene med et utvalg øyeåpnende og interessant informasjon om garnproduksjon.

#StoppGarnsvinn med Garnspesialisten

Å stoppe garnsvinn er Garnspesialistens misjon. Sammen med våre gamle og nye kunder redder vi hver dag garn fra å bli glemt og bringer det fra en skjebne i motebransjens overskuddslagre til et nytt liv i hendene på garnglade strikkere, heklere, vevere, kunstnere og andre. Når du kjøper garn, tilbehør eller strikkejournal fra Garnspesialisten støtter du vårt arbeid og bidrar til misjon #stoppgarnsvinn. Det er vi veldig takknemlige for 🙂

Tilbehør og gaveideer til håndarbeid

Hvis det er annet tilbehør du bare trenger til håndarbeidet ditt, f.eks strikkepinner, knapper eller maskemarkører, finner du det også hos Garnspesialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen