RE:DESIGNED Project 4 – Liten Prosjekt Clutch

900,00 kr

Tilgjengelighet 17 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

LITEN PROSJEKT CLUTCH

RE:DESIGNED Project 4 er en prosjektveske som passer perfekt til et mindre strikkeprosjekt som sokker eller et lite skjerf. Prosjektvesken er utformet som en clutch og laget av mykt skinn. Den har fire innvendige lommer til strikketilbehør og plass til garnnøstet og ditt pågående prosjekt. Strikkepungen lukkes enkelt med en metallglidelås. Som en ekstra liten fin detalje finner du en liten holder til målebånd i en nøkkelring på utsiden av prosjektvesken. Clutchen har en liten stropp som gjør det mulig å bære den komfortabelt over håndleddet. På den måten kan du gå og strikke samtidig. Den lille prosjekt clutchen er perfekt til når du skal ha det lille garnprosjektet med på tur!

Materialer

RE:DESIGNED Project 4 er laget av okseskinn, som er skånsomt farget og avsluttet med voks. Den har en levende finish, hvor de naturlige egenskapene til skinnet er bevart. Prosjektvesken er foret med 100 % OEKO-TEX bomull.

Farge: Valnøtt/gull

Størrelse og mål

Project 4 – Liten Prosjekt Clutch er lillesøsteren i RE:DESIGNEDs serie med prosjektvesker med glidelås. Den tar ikke mye plass og vil passe fint i de fleste hverdagsvesker, så du har strikketøyet for hånden til de små pausene i løpet av dagen.

Dimensjoner:

  • Høyde: 15 cm
  • Bredde: 21 cm
  • Dybde: 6,5 cm

Foretrekker du en projektveske med plass til de litt større prosjektene, kan vi anbefale storesøsteren RE:DESIGNED Project 13 – Stor Prosjekt Clutch.

Mer tilbehør til strikking og hekling

Hos Garnspesialisten finner du alt hjertet måtte begjære av lekkert utstyr til garnprosjektene. Ta en titt på underkategoriene våre og finn det du trenger:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen