15 KR. MARKED

Her finner du garn og smått og søtt strikketilbehør som ikke koster mer enn 15 kr. Kanskje det er akkurat det du står og mangler?

Viser 1–20 av 30 resultater

GARN TIL 15KR.

Gode ting trenger ikke å koste en formue. Her kan du kanskje finne garn til 15kr eller noe annet du trenger for nesten ingen penger. Kanskje du har i underkant av 700,- i handlekurven, men vil over 700,- for å få fri frakt. Da kan du kikke her om det er noe du har bruk for i stedet for å måtte bruke pengene på frakt.

BILLIGT GARN

Her finner du også garn, vanligvis akrylgarn, til under 15 kr pr nøkkel. Det er et godt tilbud på akrylgarn, synes vi. I tillegg har vi ofte også bomullsgarn eller bomullsblanding til veldig lave priser.

BILLIG STRIKKETILBEHØR

Når du strikker bruker du ofte – i tillegg til garn og strikkepinner – små dingser som gjør prosessen mye enklere og ikke minst morsommere. Følgende produkter er ikke et must, og du kan enkelt klare deg uten dem. Men strikker du mye, er det virkelig en glede å ha utstyret i orden. Du kan føle forskjellen.

Hos oss trenger ikke utstyret koste en formue. Vi har billig strikketilbehør også til det lille budsjettet.

Du kan f.eks. enkelt lage dine egne maskemarkører ved å bruke forskjellige garnrester som du knytter i en sirkel med en knute. Det er nok til å markere runde, rapport og andre viktige milepæler på strikkingen din. Men vil du ofre 15 kr, kan du kjøpe en pakke med 25 maskemarkører hos oss. Det er utrolig billig.

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.