15 KR. MARKED

Her finner du garn og smütt og søtt strikketilbehør som ikke koster mer enn 15 kr. Kanskje det er akkurat det du stür og mangler?

Viser alle 14 resultater

GARN TIL 15 KR.

Gode ting trenger ikke ĂĽ koste en formue. Her kan du kanskje finne garn til 15kr eller noe annet du trenger for nesten ingen penger. Kanskje du har i underkant av 800,- i handlekurven, men vil over 800,- for ĂĽ fĂĽ fri frakt. Da kan du kikke her om det er noe du har bruk for i stedet for ĂĽ mĂĽtte bruke pengene pĂĽ frakt.

BILLIG GARN

Her finner du ogsü garn, vanligvis akrylgarn, til under 15 kr. pr nøste. Det er et godt tilbud pü akrylgarn, synes vi. I tillegg har vi ofte ogsü bomullsgarn eller bomullsblanding til veldig lave priser.

BILLIG STRIKKETILBEHØR

Når du strikker bruker du ofte – i tillegg til garn og strikkepinner – små dingser som gjør prosessen mye enklere og ikke minst morsommere. Følgende produkter er ikke et must, og du kan enkelt klare deg uten dem. Men strikker du mye, er det virkelig en glede å ha utstyret i orden. Du kan føle forskjellen.

Hos oss trenger ikke utstyret koste en formue. Vi har billig strikketilbehør ogsü til det lille budsjettet.

Du kan f.eks. enkelt lage dine egne maskemarkører ved ü bruke forskjellige garnrester som du knytter i en sirkel med en knute. Det er nok til ü markere runde, fellinger og andre viktige milepÌler pü strikkingen din. Men vil du ofre 15 kr, kan du kjøpe en pakke med 25 maskemarkører hos oss. Det er billig.

Skroll til toppen