Velina Bomull Viskose (800g) – Råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

55% bomull 45% viskose

Løpelengde pr 50 gram

ca. 1.250 m

Form

Spoler á ca. 800 g

Pris pr 50 gram

9,88 kr.

Strikk

Pinne 0-2 mm eller flere tråder sammen på tykkere pinner

158,00 kr

(9,88 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet Tomt på lager

Produktinformation:

Materiale

55% bomull 45% viskose

Løbelængde per 50 gram

ca. 1.250 m

Form

Spoler á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

9,88 kr.

Strik

Pinne 0-2 mm eller flere tråder sammen på tykkere pinner

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.381 l vann
ca. 12 kg CO2
ca. 7 KwH

Garnet er et overskuddsprodukt fra moteindustrien i EU, og du kan være med og minske garnsvinn ved å forvandle det til nytt og vakkert håndarbeid.

TYNT BOMULLSGARN MED VISKOSE

Her har vi et tynt 2-tråds garn bestående av bomull og viskose. Garnet føles mykt og behagelig mot huden. Fargen er råhvit og garnet har en fin og diskret glans takket være viskosefibrene.

Garn med mange muligheter

Bruk tynt bomullsgarn som strikkegarn på de helt tynne pinnene eller ta flere tråder sammen og strikk det på tykkere pinner. Du kan gjøre det samme hvis du vil bruke Velina Bomull Viskose som heklegarn. Tynt bomullsgarn med viskose kan også brukes i kombinasjon med andre garnkvaliteter. Velg for eksempel en mohair for fylde eller la Velina være følgetråden i et sommerprosjekt i ren bomull. Her vil viskosen gi glans og liv til ditt ferdige produkt. Tynt bomullsgarn med viskose vil også være egnet til maskinstrikking, veving og blonder.

Billig naturgarn

Velina Bomull Viskose er et overskuddsgarn fra den europeiske moteindustrien. Garnet er av super kvalitet, men det er produsert mer enn det som var nødvendig. I stedet for at garnet svinner hen i støv og glemsel, har vi kjøpt det hjem til vårt lager. Når du velger dette overskuddsgarnet fremfor et nyprodusert garn rettet mot håndarbeidsindustrien er du med og spare på verdens ressurser.

Samtidig får du garnet til en virkelig god pris – nemlig til kun kr. for en spole med ca. 800 g. Dette tilsvarer kr. for 50 g.

Strikkehack – flere tråder fra 1 spole

Synes du det virker uhåndterlig å strikke med flere tråder kan vi gi deg et supertriks som gjør strikkelivet ditt enklere 🙂 Vi har laget en liten video hvor vi viser det smarte trikset som gjør det mulig å strikke med 3 tråder fra en enkelt spole, uten å nøste opp garnet i mindre porsjoner på forhånd. Se vår YouTube-video: Strikk med 3 tråder fra 1 spole – da blir det gøy å jobbe med tynne garnkvaliteter!

Garn til farging

Er du på jakt etter et tynt bomullsgarn med viskose for garnfarging, er du på rett vei. Velina Cotton Viscose er egnet for garnfarging med Remazol-fargestoffer. Når du farger garn kan du oppnå et helt unikt uttrykk. Så selv om du kanskje ikke er forelsket i den råhvite fargen, kan du få noe vakkert og spennende ut av Velina Bomull Viskose ved å legge den i fargegryta først 🙂

Tilbehør for håndarbeid

Hos Garnspesialisten finner du også et stort utvalg av forskjellig tilbehør til håndarbeid. Vi selger f.eks.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen