Mirabolano båndgarn (400g) – råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

36% polyamid 33% bomull 31% viskose

Løpelengde pr 50 gram

ca. 80 m

Form

På spoler á 400 g

Pris pr 50 gram

21,87 kr.

Strikk

p 7-8 mm

175,00 kr

(21,87 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 64 på lager

Produktinformation:

Materiale

36% polyamid 33% bomull 31% viskose

Løbelængde per 50 gram

ca. 80 m

Form

På spoler á 400 g

Pris ved 50 gram

21,87 kr.

Strik

p 7-8 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 782 l vann
ca. 5 kg CO2
ca. 3 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduktsjnen i EU. Vær med på å minske garnsvinn ved å forvandle det til noe nytt og vakkert.

BILLIG BÅNDGARN

Dette hvite båndgarnet er laget på en uvanlig måte, hvor garnet er vekselvis matt og skinnende. Det gir mange muligheter for å lage prosjekter med morsomme effekter. Her kan du virkelig utnytte garnets karakter for å oppnå ditt eget uttrykk. Garnet inneholder 33% bomull, 31% viskose og 36% polyamid. Det føles luftig og mykt mot huden og vil gjøre seg godt til f.eks. bluser på tykke strikkepinner eller en heklet sommertopp.

Båndgarn til håndarbeid

Som nevnt er det hvite båndgarnet et godt strikke- og heklegarn, og det kan selvfølgelig også brukes til tufting og veving. Båndgarnet kan kombineres med en luftig følgetråd av for eksempel mohair eller alpakka. På den måten vil den og passe til litt kjøligere vær.

Garnalternativ til French Market Bag

Det hvite båndgarnet vil egne seg godt som garnalternativ til French Market Bag, hvor strikkefastheten på 16m/10cm passer perfekt.

Strikkefasthet for båndgarn

Vi har oppnådd en strikkefasthet på 16 masker pr 10 cm på pinne 7 mm. En av de vakre tingene med strikking er hvordan vi alle gjør det forskjellig. Så husk å lage din egen strikkeprøve før du går i gang med ønsket oppskrift. Dette båndgarnet kan brukes på mange forskjellige måter og du kan for eksempel enkelt velge tykkere pinner for et luftigere resultat.

Billig båndgarn til farging

Siden båndgarnet har et relativt høyt innhold av polyamid og viskose, vil det egne seg til farging med våre syrefarger. Garnets konstruksjon – der materialene ikke blandes, men kommer i seksjoner etter hverandre – vil gjøre at noen deler av garnet forblir hvitt, da bomull ikke binder sure fargestoffer. Du kan derfor oppnå et kontrastfylt og spennende resultat ved å gi det hvite båndgarnet en tur i fargebadet 🙂

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt finner du også det Garnspesialisten. Vi kan for eksempel tilby:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.