See You Reflekstråd – Hjertegarn (0,5mm 50m)

Form

50 meter reflekstråd

90,00 kr

Tilgjengelighet 7 på lager

Form

50 meter reflekstråd

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

REFLEKSTRÅD TIL HÅNDARBEID

Med dette refleksgarnet til strikking og hekling kan du lage luer, skjerf og votter med reflekseffekt. På denne måten blir du, eller de du strikker og hekler til, mer synlig i trafikken og i døgnets ikke fullt så lyse timer. Reflekstråden er et smalt, sølvfarget bånd som kan strikkes eller hekles sammen med et primærgarn. Pakken inneholder 50 meter reflekterende tråd.

Hvordan brukes reflekstråd?

Det er enkelt å legge til refleks til håndarbeidet ditt. Når du skal strikke eller hekle med reflekstråd, finner du bare frem trådenden og holder reflekstråden sammen med det andre garnet ditt. Du kan følge oppskriften som vanlig 🙂

Vær synlig med reflekstråd for strikking

Det er helt opplagt å bruke reflekstråd til vintertilbehør som varme luer, myke skjerf og vakre votter og votter. Når du strikker reflekstråd i hele eller deler av prosjektet ditt, gjør du brukeren mer trafikksikker og lett å få øye på for forbipasserende biler og andre trafikanter.

Kule effekter med reflekterende tråd

Hva med å strikke et overraskende og «hemmelig» mønster til en barnegenser? Du kan la fantasien løpe løpsk og strikke en mønsterfigur med reflekstråd. Når skjorten er opplyst dukker plutselig mønsteret opp – kanskje en nattsvermer, en hodeskalle eller et gresskarhode til Halloween? 🙂

Vaskeanvisning

Reflekstråden kan vaskes i maskin på opptil 40 grader. Ta alltid hensyn til det primære strikkegarnet når du vasker håndarbeidet. Hos Garnspesialisten anbefaler vi håndvask eller et mildt ullprogram – alltid med ullsåpe.

Mer strikketilbehør

Hos Garnspesialisten finner du massevis av tilbehør til strikking. Det kan f.eks. være:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen