Metallboks til maskemarkører

Produktinformasjon:

Materiale

Metall

Form

Høyde: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

90,00 kr

Produktinformation:

Materiale

Metall

Form

Høyde: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

METALLBOKS TIL MASKEMARKØRER

En liten boks til maskemarkører – eller oppbevaring til målebånd eller andre smådeler til strikking, hekling, ja all slags håndarbeid. Det kan være vanskelig å velge en favoritt blant de vakre boksene, som alle er dekorert med mandalamønstre i fine farger. Mønsteret gjentas på både lokk og bunn. Innsiden er blank, sølvfarget. Lokket klikkes enkelt av og på når du skal finne en maskemarkør eller når du vil legge vekk strikketilbehøret ditt etter bruk.

Håndarbeidsglede med vakkert tilbehør

Hos Garnspesialisten mener vi at alle skal ha glede av håndarbeid. Vår primære misjon er å redde garn fra moteindustrien og sørge for at våre kreative kunder kan gi garnet nytt liv ved å gjøre det om til personlige prosjekter gjennom strikking, hekling, veving, tufting, broderi eller hva som er den den foretrukne metoden for den enkelte 🙂 Vi tror at vakre omgivelser inspirerer til å skape vakre ting. Derfor har vi valgt en dekorativ boks til maskemarkører som en del av vårt sortiment. Vi håper at det vil gi deg håndarbeidsglede og hjelpe deg med å holde styr på de mange små dingsene som følger med når vi jobber med garn.

Tilbehør for håndarbeid

Hvis du trenger annet tilbehør til håndarbeidet ditt, for eksempel strikkepinner, knapper eller maskemarkører, kan vi også levere dette hos Garnspesialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.