Nøstemaskin liten

395,00 kr

Tilgjengelighet 90 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

BILLIG NØSTEMASKIN

Her får du et godt tilbud på en god og billig nøstemaskin, som er veldig grei å ha for deg som strikker med garn på fedd, i bunter eller på spoler.

Med en nøstemaskin kan du kjapt og enkelt nøste opp garn fra garnvinde når du skal strikke med garn produsert i bunter, fedd eller på spoler. Her kan du lage garnnøster på ca. 125 gram, avhengig av hvilken tykkelse garn du bruker.

Nøste garn fra fedd

Har du garn på fedd som du vil nøste med nøstemaskinen, kan du bruke en garnvinde til å holde garnet. Vi har en fin og praktisk garnvinne i tre. Du kan og legge garnet over en stolrygg eller få en hjelper til å holde garnet.

Nøste garn fra spole

Hvis du har kjøpt en stor spole med garn og skal strikke med to eller flere tråder av garnet, kan du bruke nøstemaskinen til å nøste garnet om til passende garnnøster. Skulle du trenge ekstra spoler har Garnspesialisten en stor spole og en liten spole.

Sammenleggbar nøstemaskin

Ettersom dette er en sammenleggbar modell er det viktig at du er klar over at du trekker ut garnmateren HELT før bruk. Ellers vil ikke garnmateren holde seg oppreist når du vikler garn på nøstemaskinen.

God pris på nøstemaskin

Førpris er 500 kr, men vi selger nøstemaskinen for kun 395 kr., så her har du sjansen for å få deg en skikkelig god og billig nøstemaskin.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.