TRIO strikkepinner (1 sett)

Fra 140,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

TRIO STRIKKEPINNER FRA GARNSPESIALISTEN

Vi er så stolte av å kunne introdusere våre helt egne TRIO strikkepinner, den ultimate løsningen for alle strikkere! Disse unike strikkepinnene er laget for å gjøre din strikkeopplevelse både smart, praktisk og rimelig. Med TRIO strikkepinner kan du enkelt og elegant strikke små runde prosjekter, som strømper, ermer, luer, babyklær og mye mer.

Materialer av høyeste kvalitet

TRIO strikkepinner er laget av rustfritt stål, noe som gir dem ekstra god slitestyrke og en skinnende finish. Dette gjør dem til det perfekte verktøyet som vil vare i mange år med strikking uten å bli slitt eller bøyd. Den rustfrie ståltråden som fester de tre pinnene sikrer også en jevn og uanstrengt strikkeopplevelse. Overgangen mellom pinne og tråd er veldig jevn, så strikketøyet glir lett.

TRIO strikkepinner for små runde prosjekter

Disse strikkepinnene er spesielt utviklet for å håndtere små sirkulære prosjekter med letthet. De er perfekte for å lage ensartede masker i sokker, strømper, ermer og luer. Enten du er nybegynner eller erfaren strikker, vil du elske presisjonen disse pinnene tilbyr og hvor enkelt det er å oppnå profesjonelle resultater. Pinnene kommer i følgende størrelser:

  • 2 mm
  • 2,5 mm
  • 3 mm
  • 3,5 mm
  • 4 mm
  • 4,5 mm
  • 5 mm

Billige strømpepinner

Vi forstår viktigheten av å ha det riktige strikkeverktøyet tilgjengelig, og derfor er våre nye strikkepinner laget med tanke på økonomi. Vi mener at kvalitet ikke trenger å være dyrt. Med disse strikkepinner får du det beste fra to verdener: høy kvalitet til en overkommelig pris.

Hvordan strikke med tre strikkepinner?

Maskene fordeles på 2 pinner, og den 3. strikkepinnen strikker du med. Det betyr at du kun har 2 «hjørner». Disse strikkepinnene gjør det enklere og raskere å strikke ermer, sokker, votter og babyklær.

TRIO strikkepinner er vår egen import og blir nå en del av vårt faste sortiment.

1 omtale for TRIO strikkepinner (1 sett)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “TRIO strikkepinner (1 sett)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.