#stoppgarnsvinn Lykkepose Syrefarging (3kg spoler)

Fast lav pris

990,00 kr

Tomt på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 4.500 l vann
ca. 48 kg CO2
ca. 18 KwH

Garnpakkene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Vær med og reduser garnsvinn ved å forvandle det til noe nytt og vakkert.

BILLIG LYKKEPOSE GARN TIL SYREFARGING

Her har du virkelig sjansen til å gjøre et kupp og samtidig redde masse garn 🙂 Gled deg til en spennende lykkepose med mye forskjellig, billig garn til syrefarging. Alt garn i pakken er råhvitt.

Vi har samlet mange deilige garn i forskjellige tykkelser og forskjellige materialer til en billig lykkepose på 3 kg. Det er UKJENTE garn, dvs. hvor vi ikke har presis informasjon om materialet fra leverandøren om materialet. Garnet vil imidlertid hovedsakelig bestå av en blanding av ullfibre og kunstfibre – og dermed være egnet til syrefarging.

Det er nok til flere forskjellige prosjekter, da hver lykkepose inneholder ca. 5-8 forskjellige spoler med en totalvekt på min. 3 kilo. Det vil typisk være litt tjukkere garn som skjuler seg i posene – dvs. garn til håndstrikking, hekling eller tufting. Er du på utkikk etter garn til maskinstrikking eller veving, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så kan vi se om vi kan finne en lykkepose til deg med tynnere garn.

Innholdet i lykkeposen

  • 5-8 forskjellige råhvite garnkvaliteter på spoler i ukjente materialer (men først og fremst ull/kunstfiber).

Du får virkelig mye for pengene når du kjøper en 3 kg lykkepose med billig garn til syrefarging. Vanligvis er det garn til min. 1500 kr., men her får du 3 kg garn for kun 990 kr. Lykkeposene sendes gratis i Norge.

Har du prøvd syrefarging?

Hos Garnspesialisten finner du også alt du trenger for en god start med syrefarging. Vi har syrefargekit med det du trenger. Det er en enkel og morsom prosess hvor du får leke med kreativ fargeglede 🙂

Overskuddsgarn til syrefarging

Vi samarbeider med store fabrikker i Italia som designer garnet for sine kunder. Å designe garn krever utrolig mange prototyper før de treffer kundenes ønsker. Prototypene blir ofte ikke solgt, men bortskaffet. Og det synes vi er en stor skam – for miljøet, men også for alle oss som elsker å lage noe vakkert med garn. Vi tar derfor gjerne imot disse skjønnhetene, og ser frem til å dele dem med dere 🙂

Vi har flere billige lykkeposer

Foretrekker du å bruke garnnøster eller hesper kan du se våre andre lykkeposer her 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.