Walisisk økologisk ull – GOTS (1 kg)

Produktinformasjon:

Materiale

100 % walisisk økologisk ull - GOTS-sertifisert

Løpelengde pr 50 gram

ca. 120 m

Form

på spoler á ca. 1 kg

Pris pr 50 gram

45 kr.

Strikk

Pinne 4-5 mm. Vår strikkeprøve på pinne 4,5 mm gav 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler å lage din egen strikkeprøve.

900,00 kr

(45 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100 % walisisk økologisk ull - GOTS-sertifisert

Løbelængde per 50 gram

ca. 120 m

Form

på spoler á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

45 kr.

Strik

Pinne 4-5 mm. Vår strikkeprøve på pinne 4,5 mm gav 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler å lage din egen strikkeprøve.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.093 l vann
ca. 29,5 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Her kjøper du 100 % naturgarn og minsker samtidig garnsvinn. Garnet er nemlig et resultat af overskuddsproduksjon i tekstilindustrien, som i stedet for å bli kassert, kan blive til vakkert håndarbeid.

100%  WALISISK ØKOLOGISK ULL – GOTS-sertifisert

Dette er ekte rene produkter! Ufarget, ubleket og 100 % naturlig! Dette deilige walisiske ullgarnet i vakre naturfarger er spunnet av 3 tråder i 3 naturlige nyanser som er tvunnet sammen.

Ikke nok med at det kun inneholder naturlige materialer, det er også GOTS-sertifisert. Det betyr at naturfiberen ikke er behandlet med sprøytemidler eller insektmidler, og at det ferdige produktet garantert er fritt for skadelige fluorerte kjemikalier (PFAS). I tillegg er det miljøvennlig bearbeidet på fabrikken.

Det spennende naturgarnet vil være ideelt som strikke-, hekle- og vevegarn. Kanskje også som garn til strikkemaskiner – grovstrikking.

Du kan f.eks. bruke det til gensere, vester, cardigans og til småstrikk-prosjekter som luer, votter og skjerf. Garnet har en løpelengde på ca. 120 m/50 g, og vi vil anbefale deg å strikke på pinne 4-5 mm. Du kan kanskje bruke den til en Casia Cropped Cardigan fra Refined Knitwear? Men uansett hvilket mønster du vil i gang med, bør du alltid lage din egen strikkeprøve. Vi strikker alle forskjellig, og det kan være nødvendig at du går litt opp eller ned i pinnestørrelse for å få strikkefastheten til å stemme.

Walisisk ull er på spoler og kommer i 8 forskjellige fargevarianter (naturlige farger). Vi selger garnet for 900 kr. for en spole med ca. 1 kg, som tilsvarer 45 kr. for 50 gram garn.

Ullvask

Vi anbefaler at du vasker for hånd og med ullvaskemiddel. Alternativt kan du prøve vaskemaskinens ullprogram, men det kan være lurt å teste ved å vaske strikkeprøven først.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Walisisk økologisk ull – GOTS (1 kg)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.