Walisisk økologisk ull – GOTS (1 kg)

Produktinformasjon:

Materiale

100 % walisisk økologisk ull - GOTS-sertifisert

Løpelengde pr 50 gram

ca. 120 m

Form

på spoler á ca. 1 kg

Pris pr 50 gram

45 kr.

Strikk

Pinne 4-5 mm. Vår strikkeprøve på pinne 4,5 mm gav 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler å lage din egen strikkeprøve.

900,00 kr

(45 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100 % walisisk økologisk ull - GOTS-sertifisert

Løbelængde per 50 gram

ca. 120 m

Form

på spoler á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

45 kr.

Strik

Pinne 4-5 mm. Vår strikkeprøve på pinne 4,5 mm gav 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler å lage din egen strikkeprøve.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.093 l vann
ca. 29,5 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Her kjøper du 100 % naturgarn og minsker samtidig garnsvinn. Garnet er nemlig et resultat af overskuddsproduksjon i tekstilindustrien, som i stedet for å bli kassert, kan blive til vakkert håndarbeid.

100%  WALISISK ØKOLOGISK ULL – GOTS-sertifisert

Dette er ekte rene produkter! Ufarget, ubleket og 100 % naturlig! Dette deilige walisiske ullgarnet i vakre naturfarger er spunnet av 3 tråder i 3 naturlige nyanser som er tvunnet sammen.

Ikke nok med at det kun inneholder naturlige materialer, det er også GOTS-sertifisert. Det betyr at naturfiberen ikke er behandlet med sprøytemidler eller insektmidler, og at det ferdige produktet garantert er fritt for skadelige fluorerte kjemikalier (PFAS). I tillegg er det miljøvennlig bearbeidet på fabrikken.

Det spennende naturgarnet vil være ideelt som strikke-, hekle- og vevegarn. Kanskje også som garn til strikkemaskiner – grovstrikking.

Du kan f.eks. bruke det til gensere, vester, cardigans og til småstrikk-prosjekter som luer, votter og skjerf. Garnet har en løpelengde på ca. 120 m/50 g, og vi vil anbefale deg å strikke på pinne 4-5 mm. Du kan kanskje bruke den til en Casia Cropped Cardigan fra Refined Knitwear? Men uansett hvilket mønster du vil i gang med, bør du alltid lage din egen strikkeprøve. Vi strikker alle forskjellig, og det kan være nødvendig at du går litt opp eller ned i pinnestørrelse for å få strikkefastheten til å stemme.

Walisisk ull er på spoler og kommer i 8 forskjellige fargevarianter (naturlige farger). Vi selger garnet for 900 kr. for en spole med ca. 1 kg, som tilsvarer 45 kr. for 50 gram garn.

Ullvask

Vi anbefaler at du vasker for hånd og med ullvaskemiddel. Alternativt kan du prøve vaskemaskinens ullprogram, men det kan være lurt å teste ved å vaske strikkeprøven først.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.