Børstet alpakka merino (250g) – lyng

Produktinformasjon:

Materiale

61 % alpakka 39 % merino

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 meter

Form

i bunter á ca. 250 g

Pris pr 50 gram

60 kr.

Strikk

pinne 6-8 mm, men husk alltid at lage en strikkeprøve

300,00 kr

(60 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 144 på lager

Produktinformation:

Materiale

61 % alpakka 39 % merino

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 meter

Form

i bunter á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

60 kr.

Strik

pinne 6-8 mm, men husk alltid at lage en strikkeprøve

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 528 l vann
ca. 7,8 kg CO2
ca. 2,1 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

BØRSTET FLUFFY ALPAKKA MERINO ULLGARN

Mykt, børstet, fluffy og deilig alpakka- og merinogarn. Her har du et deilig mykt og deilig børstet alpakka merinoullgarn. Siden det inneholder både alpakka og merinoull – de beste materialene, kan det betegnes som et luksusgarn.

Garn i børstet alpakka- og merinoull er superlett og luftig, og det vil være kjempefint til en bluse eller cardigan – men også til luer eller sjal. Det vil nesten føles som å være pakket inn i vatt når du bærer det på kroppen.

Garnalternativ til Korshavn Sweater

Zuzana har strikket den nydelige Korshavn Sweater fra Strikkekaffe i dette luftige garnet. Den er strikket med dobbelt tråd, og vejer kun 320 gram. Så to fedd er nok til alle størrelser 🙂

Husk å lage en strikkeprøve først, og se om du skal opp eller ned i pinnestørrelse. Ingen strikker likt, så det er individuelt hvilken pinnestørrelse du skal bruke. Hvis du lander på litt færre masker enn oppskriften tilsier, kan du gjøre som Zuzana og strikke en størrelse mindre enn du pleier. Zuzanas strikkefasthet var 13,5 masker/10cm og hun har strikket en størrelse XS. Den ferdige genseren er størrelse S.

Strikkefasthet

Børstet fluffy alpakka merino ullgarn kan strikkes på f.eks pinne 6-8 mm avhengig av hvor fast du vil ha det. Kanskje du kan bruke det til en Magnolia Bloom sweater fra Camilla Vad? Du kan sikkert også strikke med garnet på tynnere pinner. Da får du bare et mer fast uttrykk i håndarbeidet. Husk alltid å lage en strikkeprøve før du begynner. Det kan hende du må justere pinnestørrelsen litt opp eller ned for å oppnå riktig strikkefasthet.

Gry har strikket en nydelig Hayagenser fra Strikkeulla i Baby alpakka suri sammen med Børstet alpakka merino. Se bilde i bildegalleriet her på siden.

Billig og myk børstet alpakka og merinoull

Det deilige garnet kommer i bunter på ca. 250 gram med en løpelengde på ca. 200 meter. Vi selger garnet for kun 300 kr. pr bunt.

Vask av børstet fluffy alpakka merino ullgarn

Vi anbefaler at du vasker børstet fluffy alpakka merinoullgarn for hånd ved maks. 30 grader og at du bruker ullvaskemiddel.

Trenger du knapper?

Her kan du se vårt fine utvalg av knapper. Vi har både de klassiske knappene, retroknappene og knappene med bling.

LIGNENDE PRODUKTER