Strikkefisk med 8 ledd (1 stk.) – Astronaut

98,00 kr

Tilgjengelighet 11 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

STRIKKEFISK MED 8 LEDD – ASTRONAUT

Her er et verktøy som vil være til stor hjelp for deg når du strikker. En fin strikkefisk med en søt figur – denne er med en søt liten astronaut. Astronauten er ca. 2 cm høy. I tillegg er det 8 ringer som passer til strikkepinner opp til 9 mm.

En strikkefisk hjelper deg med å holde styr på økninger og fellinger i strikketøyet ditt.

Hvordan bruke en strikkefisk?

Sett den på strikkepinnen der runden starter. Flytt den ned et hakk hver gang du har strikket en runde. Da har du kontroll på hvor mange omganger du har strikket. Det er ganske smart når du skal strikke et antall omganger mellom økninger eller fellinger.

Ønsker du en god og veldig detaljert forklaring på hvordan du kan bruke strikkefisken, kan denne videoen om Brug af strikkefisk være til god hjelp.

Velg mellom flere figurer

Strikkefiskene er søte, og du kan velge motiv som passer din personlighet. I tillegg til astronauten kan du velge strikkefisk med en fin bie med «diamanter», med en søt hvit alpakka, en klassisk badeand eller med en strålende sol.

Hos Garnspesialisten betaler du kun 98 kr. pr stk.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.