#Stoppgarnsvinn Lykkepose – 5 hesper (2kg)

Fast lav pris

700,00 kr

Tilgjengelighet 118 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 3.000 l vann
ca. 32 kg CO2
ca. 12 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

BILLIG GARNPAKKE MED BLANDET GARN I HESPER

Med en billig garnpakke kan du gjøre et kupp og samtidig spare en hel masse garn 🙂

Hos Garnspesialisten selger vi overskuddsgarn fra moteindustrien. Med våre lykkeposer kan du virkelig bidra til å stoppe garnsvinn. Vi har samlet mange store garnhesper som mangler informasjon og et nytt hjem 🙂 Det er garn som vanligvis alltid ender som avfall. Og det synes vi er en kjempesynd…. både fordi det er sløsing med ressurser, men også fordi det er et tap for oss garnelskere.

Så skynd deg og bestill en deilig lykkepose med store hesper til dine neste garnprosjekter.

Innhold i billig garnpakke

Garnpakken inneholder:

  • 5 forskjellige garnhesper i ukjente materialer og forskjellige tykkelser

Garn til minst 5 prosjekter

Vi har samlet et knippe morsomme garn i ulike tykkelser og ulike materialer til en billig garnpakke med 5 hesper garn. Det er nok til minst 5 garnprosjekter og minimum 2 kg garn i pakken din.

Hver hesper i denne lykkeposen tilsvarer 7-10 garnnøster. Det betyr at du kan regne med for eksempel å kunne strikke en genser på store pinner i størrelse medium, samt flere mindre prosjekter. Det kan være skjerf, sjal, slipovers, luer, vester og barnestrikk. Til slutt kan buntene selvsagt kombineres på kryss og tvers til striper eller kanskje en Lærke Bagger-inspirert kreasjon. Det er bare fantasien som setter grenser 🙂

Garnet i lykkeposene er en kombinasjon av unike effektgarn og mykere garnkvaliteter.

Garnalternativ til Inner Child Sweater

#stoppgarnsvinn Lykkepose – 5 hesper gir et godt utgangspunkt for å strikke den fantastiske Inner Child Sweater fra Lærke Bagger, hvor du bare strikker i vei og glemmer alt du har lært om strikkefasthet og løpelengder. Du kan bruke garn fra en eller flere av hespene og kombinere med restegarn fra eget garnlager. Oppskriften finner du i Lærke Baggers bok Strikk 2. Se Grys fantastiske Inner Child Sweater i bildegalleriet øverst på siden.

Billig garnpakke til en virkelig god pris

Du får mer garn for pengene når du kjøper en Stoppgarnsvinn Lykkepose med hesper. Vår normalpris i butikken er 175 kr. pr hespe, men her får du dem for kun 140 kr. pr hespe. Du vil motta minimum 2 kg garn fordelt på 5 hesper. Garnpakken er en lykkepakke, så alle garnpakkene er forskjellige, men vi lover at det er både myke, morsomme og spennende kvaliteter i hver eneste pakke.

OBS: Bildet er kun et eksempel på de forskjellige garnpakkene. Du vil IKKE nødvendigvis motta de samme hespene som er vist på bildet.

Vi har også billige garnpakker på spoler

Maskinstrikker, vever eller tufter du? Eller vil du ha billig garn i større mengder? Da bør du vurdere våre garnpakker med spoler.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.