OEKO-TEX Chenille 4000 (250g) – Råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

80% oeko-tex nylon 20% oeko-tex akryl

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 m

Form

Hesper á ca. 250 g

Pris pr 50 gram

18 kr.

Strikk

Pinne 3-4 mm

90,00 kr

(18 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 81 på lager

Produktinformation:

Materiale

80% oeko-tex nylon 20% oeko-tex akryl

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Hesper á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

18 kr.

Strik

Pinne 3-4 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 31 l vann
ca. 3 kg CO2
ca. 1 KwH

Chenillegarnet er et overskuddsgarn fra et OEKO-TEX-sertifisert familiespinneri. Med ditt valg av garn støtter du vårt felles arbeid for å redusere garnsvinn. Takk <3

HVITT EFFEKTGARN

Vi har fått et morsomt effektgarn hjem 🙂 Det er et chenillegarn med ultrakort luv. Overflaten ligner nesten mykt semsket skinn. Garnet er en lys råhvit nyanse og materialinnholdet gjør det perfekt til syrefarging. Med chenillegarnet vil du virkelig kunne lage morsomme og spennende effekter. Løpelengden er 200 m pr 50 gram og det er et godt garn til syrefarging med 80 % nylon og 20 % akryl. Og Chenille-garnet er til og med OEKO-TEX-sertifisert.

OEKO-TEX garn for syrefarging

Chenillegarnet er OEKO-TEX-sertifisert fra vår sveitsiske partner, et familiespinneri som hver dag jobber med å produsere garn uten unødvendig ressursbruk og med fokus på at ingenting går til spille.

Chenillegarnet kan brukes til både strikking og hekling, enten alene eller i kombinasjon med et annet garn. Kombiner den for eksempel med vår Stanford Børstet Mohair Merino for å gi pelsen mykhet. Stanford egner seg også til syrefarging. Så her er en reell mulighet for å leke med farger, kvaliteter og kombinasjoner av teksturer og nyanser. Hvis du ikke allerede har prøvd deg på syrefarging og ønsker å teste det, kan vi anbefale vårt Syrefarge kit, som inneholder det du trenger for å komme i gang 🙂

Nøsting av garn

OEKO-TEX Chenille 4000 leveres i hesper. Ønsker du å farge garnet kan du med fordel dele det opp i mindre porsjoner. Dette gjør det lettere å administrere prosessen. Nøste opp garn kan gjøres for hånd over stolryggen, men det er morsommere med riktig utstyr 🙂 Til det formålet kan du dra nytte av vår Garnvinde. Når du etterpå forbereder garnet for strikking eller hekling, kan vår nøstemaskin være en god hjelper!

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt, f.eks. knapper eller strikkepinner, du finner det også hos Garnspesialisten.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.