Viskose Stigegarn (650g)

Produktinformasjon:

Materiale

66% viskose 34% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 240 m

Form

Spoler á min. 650 gram

Pris pr 50 gram

13,46 kr.

Strikk

Best som effektgarn

(13,46 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

66% viskose 34% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 240 m

Form

Spoler á min. 650 gram

Pris ved 50 gram

13,46 kr.

Strik

Best som effektgarn

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.441 l vann
ca. 12 kg CO2
ca. 4 KwH

Bidra til å gi nytt liv til dette overskuddsgarnet fra den europeiske moteindustrien. Sammen sparer vi på jordens ressurser.

SHINY EFFEKTGARN MED VISKOSE

Blankt garn i klare og vakre farger for å gi liv og fargeglede til håndarbeidet ditt. Garnet er utformet som et flatt bånd, med en bredde på ca. 3 mm. Du kan bruke det til vesker ved å ta flere tråder sammen, eller kombinere den med andre garnkvaliteter som følgetråd eller i en vakker reststrikk.

Stigegarn med glans

Stigegarn er preget av sin unike stigestruktur. Den er skapt av en tråd som går på kryss og tvers mellom to tråder, en på hver side av garnet. På denne måten skapes en effekt som minner om trinnene på en stige når man ser garnet helt tett på.

Billig garn til reststrikk

Viskosestigegarn er et overskuddsgarn fra Italias moteindustri, som du kan være med å redde og gi nytt liv til. Hva med å bruke det som et element i en fargerik genser inspirert av Lærke Bagger eller FrejasKnit? Skinnende effektgarn vil gi både glans, tekstur og fargespill til ditt helt unike prosjekt.

Vi har også andre effektgarn

Hos Garnspesialisten har vi flere forskjellige effektgarn å velge mellom. Garn som alene eller sammen med andre garn kan gi struktur og blikkfang til håndarbeidet ditt.

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen