Bubble fluffy alpakkagarn (650g)

Produktinformasjon:

Materiale

36% alpakka superfine 14% merino 40% akryl 10% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 110 m/50 g)

Form

på spoler

Pris pr 50 gram

tilsvarer 22,50 kr.

Strikk

pind 6-7 mm (strikkefasthed (p 7mm) på 10 cm = ca. 10 masker)

295,00 kr

(tilsvarer 22,50 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

36% alpakka superfine 14% merino 40% akryl 10% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 110 m/50 g)

Form

på spoler

Pris ved 50 gram

tilsvarer 22,50 kr.

Strik

pind 6-7 mm (strikkefasthed (p 7mm) på 10 cm = ca. 10 masker)

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 727 l vann
ca. 18 kg CO2
ca. 6 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til smukt håndarbejde.

LUFTIG ULLGARN

Bubble fluffy alpakkagarn er et spennende, vamset og mykt ullgarn. Det vil være velegnet f.eks. til deilige varme gensere og cardigans.

Lisbeth har strikket en strikkeprøve, og på pinne 7 mm har hun fått en strikkefasthet på 10m x 16p = 10cm (før vask).

Garnalternativ til Marble sweater

Med Bubble fluffy alpakka kan du strikke PetiteKnits Marble Sweater til under 300 kr. Gry har strikket sin med to tråder Bubble i fargene gul og påskekylling, noe som gir en skikkelig fin melert effekt. Du kan selvfølgelig også velge å strikke den ensfarget. I følge oppskriften skal den strikkes på pinne 10, men Gry har valgt å bruke pinne 9. Hun har strikket vrangborden i halskanten på pinne 7 og de andre vrangbordene på pinne 8. Hun har brukt 475 gram garn til en størrelse M.

Garnalternativ til Solheimgenseren

Er du på utkikk etter et billig garnalternativ til Solheimgenseren av MarteKnit, vurderer vi at dobbel tråd Bubble vil passe godt. Strikkefastheten er 10 masker per 10 cm på pinne 10. Kanskje du må gå ned en halv pinnestørrelse for å treffe rigtig strikkefasthet, men det kommer an på, hvordan du strikker.

Godt tilbud på ullgarn

Markedsprisen for denne type garn ligger på ca. 1.100kr./kg. men vi sælger det til 450kr./kg. Når du kjøper garn hos oss bidrar du samtidig til den cirkulære økonomi. Det er nemlig mer bærekraftig å kjøpe garn fra restpartier i tekstilbransjen som vi fører, enn å kjøpe ny-produsert garn i tradisjonelle garnbutikker. Vores garn er derimod restgarner fra tekstilindustrien.

Vask Bubble fluffy alpakkagarn

Det er en hel del ull i garnet, og vi anbefaler derfor håndvask. Kanskje du kan bruke vaskemaskinens ullprogram, men prøv for en sikkerhets skyld å vaske strikkeprøven din først. Husk å bruke ullvaskemiddel.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.