Lamu Bomull Akryl (650g)

Produktinformasjon:

Materiale

46% bomull 46% akryl 8% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 95 m

Form

Spoler á ca. 650 gram

Pris pr 50 gram

26,20 kr.

340,00 kr

(26,20 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

46% bomull 46% akryl 8% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 95 m

Form

Spoler á ca. 650 gram

Pris ved 50 gram

26,20 kr.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 886 l vann
ca. 12 kg CO2
ca. 5 KwH

Når du velger overskuddsgarn sparer du på jordens ressurser - Takk for det :)

VEGANSK GARN MED BOMULL OG AKRYL

Et vegansk garn med bomull og akryl i vakre farger som du blir glad av å se på 🙂 Garnet er utrolig mykt og ser deilig ut med sin lette og luftige tekstur. Lamu Bomull Akryl er spunnet som en hestetømme, som tilfører både struktur og et luftig uttrykk til garnet og ditt ferdige produkt. Hvis du vil fremheve den vakre strukturen i garnet, anbefaler vi å strikke det løst fremfor stramt. Slik får garnet den beste muligheten til å vise frem den fine strukturen til hestetømmen.

Varmt garn uten ull

Lamu er et vegansk garn med bomull og akryl, samt en liten andel polyamid, som gir slitestyrke. Det kan være mange gode grunner til å velge garn uten ull. Noen er ekstra sensitive og opplever at ullfibre skraper og irriterer huden. Noen ønsker å unngå animalske produkter helt. Uansett grunn tilbyr Lamu Bomull Akryl et mykt og varmt alternativ til ullgarn.

Strikkefasthet

Vi har strikket en prøve i Lamu Bomull Akryl på pinne henholdsvis 6 mm og 7 mm. Under kan du se strikkefastheten:

1 tråd på pinne 6 mm: 10 cm = 15 masker
1 tråd på pinne 7 mm: 10 cm = 13 masker

Husk at alle strikker forskjellig, så lag alltid din egen strikkeprøve for å finne den mest passende pinnestørrelsen for prosjektet ditt.

Strikk en kjole – gratis oppskrift

Vår flinke praktikant Tine har strikket en kjempeflott maxikjole med striper av Bubble Fluffy Alpakkagarn og Lamu Cotton Akryl (se bilde øverst på siden). Hun har brukt gratisoppskriften Almond Breeze Sweater fra DROPS og forlenget til en kjole. Du følger ganske enkelt oppskriften som vanlig til et stykke under ermene, og fortsetter rett ned til ønsket lengde. Husk at kjolen kan strekke seg litt, så du kan strikke den litt kortere enn du ønsker den skal være. Tine har strikket ermene korte og avsluttet med brettekant, men den vil også være flott med lange ermer.

Garnalternativ til Townhouse Tee

Zuzana har strikket den flotte t-skjorten med de fine symmetriske økningene (se bilde øverst på siden). Oppskriften er Townhouse Tee fra Trine Eger Nielsen.

Garnalternativ til Ballongjakken

PetiteKnits vakre Ballongjakke kan strikkes i en fargerik, lett og vegansk utgave ved å bruke Lamu Bomull Akryl. Strikkefastheten er her angitt til 13,5 masker pr 10 cm, som du lett vil kunne treffe med dette garnet.

Garnalternativ til Spice Up Your Life-genseren

Hva med en festlig strikket genser til vinterferien? Popknits Spice Up Your Life Sweater er en både elegant og overraskende variant på feststrikk, hvor du får vist litt hud 🙂 Og strikkefastheten sitter som den skal med på pinne 7 mm!

Garnalternativ til Cardigan nr. 8

Hvis du vil ha en klassisk myk og varm cardigan å kaste over ethvert antrekk – så ta en titt på My Favorite Things Knitwear’s Cardigan No. 8. Strikkefastheten er angitt i oppskriften på 15 masker pr 10 cm, noe som passer perfekt til vårt resultat med Lamu på pinne 6 mm.

Billig vegansk garn til vinterstrikk

Lamu vegansk garn med bomull og akryl kommer på spoler på ca. 650 gram til en pris. som tilsvarer kun 26,20 kr. pr 50 gram. Porsjonsstørrelsen varierer litt og i mange tilfeller finner du opptil 800 gram på en spole. Og ikke bekymre deg; du får selvsagt ikke en spole med mindre garn enn de 650 gram vi lover 🙂 De vakre nyansene vil lyse opp enhver halvgrå dag. Garnet egner seg til strikking, hekling, tufting og til og med veving. Så her har du muligheten til å lage ditt helt eget verk i en varm, myk, vegansk og ullfri garnkvalitet.

Har du sett vårt utvalg av Lantern Moon strikketilbehør?

Vi har fylt hyllene med det vakreste strikketilbehøret fra Lantern Moon, som er KnitPro sin serie strikkepinner mm. i ibenhottre og 24 karat gull. Kanskje du finner en gaveide til deg selv eller en strikkevenn:

 

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen