Fin Børstet Alpakka (230g)

Produktinformasjon:

Materiale

80% baby alpakka 20% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 meter

Form

Hesper á ca. 230 g

Pris pr 50 gram

56,52 kr.

Strikk

Pinne 4-6 mm

(56,52 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpakka 20% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 meter

Form

Hesper á ca. 230 g

Pris ved 50 gram

56,52 kr.

Strik

Pinne 4-6 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 395 l vann
ca. 6 kg CO2
ca. 2 KwH

Når du velger dette garnet støtter du Garnspesialistens arbeid for å redde overskuddsgarn fra moteindustrien.

FLUFFY FIN BØRSTET ALPAKKA

Vi er veldig begeistret for dette lette og luftige fine børstede alpakkagarnet! Det er ikke så veldig mange av dem, så du må nok ikke vente for lenge hvis det har fanget din interesse 🙂 Fin Børstet Alpakka er kjempelett og luftig, og blir superfint til en bluse eller cardigan – men også til luer og sjal.

Garnet er fantastisk mykt og fremstår i strikkeplagg med luftig overflate og deilig følelse mot huden. Den består først og fremst av babyalpakkafibre og er forsterket med 20 % polyamid. Babyalpakka er betegnelsen på den fineste myke delen av alpakkaens ull.

Strikkefasthet

Gry har allerede strikket en vakker genser der hun har kombinert Fin Børstet Alpakka med Birmano Merino Extrafine. Hun kunne umiddelbart se at de to garnkvalitetene ville passe hverandre. Ikke bare i fargenyansene, men i stor grad også deres ulike teksturer, som får frem det beste i hverandre. Gry strikket naturligvis en strikkeprøve før hun la opp til prosjektet:

1 tråd Fin Børstet Alpakka på pinne 4 mm: 10 cm = 18 masker

Hva har Gry strikket?

Fluffy Fin Børstet Alpakka gir en lodden og deilig overflate i Grys versjon av PetiteKnits Novice Sweater – Chunky Edition. Med en tråd Fin Børstet Alpakka og en tråd Birmano Extrafine Merino oppnådde hun en strikkefasthet på 14 masker på pinne 7 mm. Genseren er et nybegynnervennlig prosjekt som nye strikkere vil ha stor glede av 🙂

Garnalternativ for populære oppskrifter

  • Til de minste kan vi anbefale LeKnits søte T-skjorte Puf Mini, som passer til alle årstider.
  • Garnalternativ til Kit Coutures Ivö sjal. Med Fin Børstet Alpakka får du et ekstra luftig og lett sjal å pakke deg inn i på kjølige dager.
  • PetiteKnits Cumulus Bluse i Fin Børstet Alpakka vil ha et varmt og vakkert utseende.

Husk alltid å lage en strikkeprøve før du starter ditt eget prosjekt. Vi strikker alle forskjellig 🙂

Garn til farging

Den fluffy børstede alpakkaen vil i råhvit og beige utgave være et flott utgangspunkt for å leke med syrefarger. Hvis du ikke har prøvd å farge ditt eget garn før, kan vi virkelig anbefale å legge dette elementet til din kreative prosess med garn. Det er morsomt, enkelt og du oppnår unike resultater uten mye utstyr. Vi selger syrefargekit hvor du får det du trenger for å komme i gang med farging hjemme.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen