Birmano Merino Extrafine (230g) – Trøffel

Produktinformasjon:

Materiale

100% merino extrafine

Løpelengde pr 50 gram

ca. 100 m

Form

Hesper á ca. 230 gram

Pris pr 50 gram

56,52 kr.

Strikk

Pinne 3,5-5 mm

260,00 kr

(56,52 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 48 på lager

Produktinformation:

Materiale

100% merino extrafine

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 m

Form

Hesper á ca. 230 gram

Pris ved 50 gram

56,52 kr.

Strik

Pinne 3,5-5 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 486 l vann
ca. 7 kg CO2
ca. 2 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra moteindustrien. Du sparer på klodens ressurser, når du velger dette frem for nyprodusert garn - takk for det :)

BIRMANO MERINO GARN

Spenningen var stor da vi åpnet eskene og så dette nydelige garnet i 100% ekstrafin merino! Det er et vakkert og mykt garn i et rent naturmateriale, nemlig den myke og skinnende merino extrafine. Dette merinogarnet har en løpelengde på 100m/50g, noe som gjør det mulig å kombinere det med noen av Garnspesialistens klassikere: Baby Alpakka Merino og Baby Alpakka Suri.

Hva kan jeg strikke i merinogarn?

Gry klarte ikke å la Birmano ligge i esken, men måtte umiddelbart legge opp masker til et mykt og varmt vinterprosjekt. Hun kombinerte Birmano med vår Fin Børstet Alpakka og strikket en vakker versjon av PetiteKnits Novice Sweater – Chunky Edition. Med en tråd av hver garnkvalitet passer strikkefastheten på 14 masker til pinne 7 mm og gir et både tykt og lett resultat med en fin fluffy overflate.

Billig naturgarn

Dette myke merinogarnet i tre vakre fargenyanser er i likhet med vårt øvrige sortiment et restparti fra tekstilindustrien. Siden vi kjøper garnet direkte fra fabrikken har vi mulighet til å selge det til en meget god pris, sammenlignet med markedspriser for tilsvarende garnkvaliteter. Samtidig gir vi deg muligheten til å fravelge nyprodusert garn og dermed spare planeten fra å bruke unødvendige ressurser 🙂

Håndtering og vask av extrafine merinogarn

Birmano merinogarn leveres i hesper, som du må nøste opp før du begynner å legge opp masker. Du kan bruke stolryggen og lage garnnøster for hånd. Ønsker du å gjøre det litt enklere for deg selv kan du bruke en garnvinde og vil du gjøre arbeidet så enkelt som mulig kan du få stor glede av en nøstemaskin. Du finner enkelt utstyret for nøsting av garn her hos Garnspesialisten.

Vi anbefaler at du vasker det ferdige prosjektet for hånd med ullvaskemiddel. Alternativt kan den vaskes i vaskemaskin på et skånsomt ullprogram, men prøv å vaske strikkeprøven først. Og husk alltid å bruke et ullvaskemiddel uten enzymer.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.