Fin Alpakka Bouclé (230g)

Produktinformasjon:

Materiale

80% baby alpakka 20% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 meter

Form

Hesper á 230 gram

Pris pr 50 gram

47,82 kr.

Strikk

Pinne 3-4 mm

220,00 kr

(47,82 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpakka 20% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 meter

Form

Hesper á 230 gram

Pris ved 50 gram

47,82 kr.

Strik

Pinne 3-4 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 394 l vann
ca. 6 kg CO2
ca. 2 KwH

Du kan spare på jordens ressurser ved å velge dette overskuddsgarnet fra moteindustrien i stedet for nyprodusert garn.

FINT ALPAKKA BOUCLÉGARN

Mykt og fint alpakka bouclégarn i vakre naturfarger. Velg mellom grå, brune og lyse nyanser – eller kombiner dine favoritter for flerfarget strikkeplagg med alpakka bouclé-garn. Garnet er hovedsakelig baby alpakka, kombinert med litt polyamid for holdbarhet. De syntetiske fibrene er knapt merkbare i det ferdige garnet, som fremstår med små myke løkker av den fine babyalpakkaullen.

Det er et deilig garn som vil gjøre seg godt til gensere, skjerf og luer – eller hva med koselige tepper og sofaputer?

Strikkefasthet og strikkeoppskrifter

Strikker du to tråder sammen kan du nå en strikkefasthet på 14 masker pr 10 cm, som passer perfekt til flere fine strikkeoppskrifter til gensere i bouclégarn. Det kan for eksempel være:

Uansett hva du velger, gjør deg selv den tjenesten å lage en strikkeprøve først. Det kan hende du må gå opp eller ned en pinnestørrelse for å oppnå riktig strikkefasthet og det utseendet du liker best.

Bouclé-garn for farging

Vi har vært så heldige å få en off-white fargevariant av Fin Alpakka Bouclé, som vil passe perfekt til garnfarging. Hvis du er ny i fargeverdenen, kan du trygt gå i gang med våre syrefargesett, som inneholder alt du trenger. Å farge ditt eget bouclégarn tilfører en ny kreativ prosess til håndarbeidet ditt og du får et resultat som er helt unikt.

Garnkombinasjoner

Bouclé i forskjellige tykkelser

Er du interessert i enda flere fargenyanser av deilig alpakka bouclé garn kan du ta en titt på garnet Alpakka Bouclé som har en løpelengde på 100m/50g. Når du strikker med to tråder Fin Alpakka Bouclé, stemmer tykkelsen med Alpakka Bouclé.

Bouclé eller fluffy?

Visste du at børstede garnkvaliteter opprinnelig er født som bouclé-garn? Børstet Alpakka og Fin Børstet Alpakka har en historie som bouclégarn, men når ullfibrene børstes får man et helt annet uttrykk med større fylde og ekstra mykhet. Liker du å matche farger kan du finne Alpakka Bouclé i både stålgrå, muldvarp og rustrød, som er nøyaktig de samme nyansene som de tilsvarende fargevariantene i Børstet alpakka 🙂

Billig garnalternativ med bouclé

Fint Alpakka Bouclégarn er et rimelig garnalternativ. Siden det er et parti overskuddsgarn, er lageret begrenset. På den annen side bidrar du med ditt valg av overskuddsgarn til å spare jordens ressurser, da du unngår nyprodusert garn. Prisen er 220 kr. for et hespe på minst 230 gram – dette tilsvarer 47,82 kr. pr. 50 gram.

Vasking av Fint Alpakka Bouclégarn

For å bevare bouclégarnets lette og luftige uttrykk anbefaler vi å vaske det for hånd på 30 grader. Bruk en mild ullsåpe og unngå å vri, klem heller ut vannet og la det ligge flatt og tørke på et varmt sted.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.