Romeo Baby Alpakka Bomull (800g)

Produktinformasjon:

Materiale

42% baby alpakka 47% bomull 4% extrafine merino 7% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 115 m

Form

Spoler á ca. 800 gram

Pris pr 50 gram

41,87 kr.

Strikk

Pinne 5 mm. Strikkefasthet 10 cm = 16 m

670,00 kr

(41,87 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

42% baby alpakka 47% bomull 4% extrafine merino 7% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 115 m

Form

Spoler á ca. 800 gram

Pris ved 50 gram

41,87 kr.

Strik

Pinne 5 mm. Strikkefasthet 10 cm = 16 m

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.817 l vann
ca. 17 kg CO2
ca. 7 KwH

Dette myke garnet er overskuddsgarn fra EU's tekstilindustri. La os sammen redusere svinn ved å skape noe nytt og vakkert med det.

BABY ALPAKKA MED BOMULL

Dette smørmyke garnet er perfekt til strikkepinnene! Her kan du nyte en blanding av babyalpakka, bomull og extrafine merino, forsterket med litt polyamid. Garnet er laget som en hestetømme av kjempemyke fibre og resultatet er et luftig, lett garn i en tykkelse som gjør det egnet til mange prosjekter.

Strikkefasthet

Vi har strikket en prøvelapp med babyalpakkagarn med bomull og fått følgende strikkefasthet:

1 tråd på pinne 5 mm: 16 masker pr 10 cm

Husk at vi alle strikker forskjellig, så lag alltid din egen strikkeprøve for å finne den mest passende pinnestørrelsen for prosjektet ditt. Nedenfor finner du et par forslag til strikkeoppskrifter, som alle stemmer overens med ovennevnte strikkefasthet.

Garnalternativ til en helt vanlig genser

Skabagtig har laget denne fine oppskriften på En Helt Almindelig Sweater, hvor Romeo babyalpakkagarn med bomull blir vakkert og matcher oppskriftens oppgitte strikkefasthet perfekt.

Garnalternativ til Ma Cherie Bon Bon-genseren

Bruk Romeo babyalpakkagarn med bomull til PopKnits vakre Ma Cherie Bon Bon-sweater med flettemønster. Strikkefastheten på prøven vår passer 🙂

Garnalternativ til Petter Pinnsvinet

Hva med en fin og varm genser til barn eller barnebarn? Le Knits Petter Pinnsvin er et godt valg for en fin basisgenser å strikke i det myke alpakkagarnet med bomull.

Garnalternativ til Novice Sweater

Til slutt kan du også bruke garnet til PetiteKnit sin nybegynnervennlige klassiske Novice Sweater 🙂

Billig baby alpakkagarn med bomull

Alpakkagarnet kommer på spoler på ca. 800 gram og en pris som tilsvarer 41,90 kr. pr 50 gram garn. Det gir mulighet for strikke-, hekle-, tufte- og veveprosjekter i de mykeste fibrene uten å bli ruinert. Vi mener at alle skal ha mulighet til å glede seg over håndarbeid.

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt, finner du også det hos Garnspesialisten. Ta for eksempel en titt på våre deilige sett med strikkepinner:

Vi har et bredt utvalg av strikketilbehør, for eksempel knapper, stoppenåler, smarte trio strømpepinner med vaier – eller hva med et gavekort til en garnglad strikkevenn?

LIGNENDE PRODUKTER