OEKO-TEX Merino Silke Tubegarn (600g) – Naturhvit

Produktinformasjon:

Materiale

57% extrafine merino 43% øko-tex morbærsilke

Løpelengde pr 50 gram

ca. 150 m

Form

Spoler á ca. 600 gram

Pris pr 50 gram

80 kr.

Strikk

Pinne 5-6 mm. Strikkefasthet: 21 m = 10 cm

960,00 kr

(80 kr. / 50 g)

Tomt på lager

Produktinformation:

Materiale

57% extrafine merino 43% øko-tex morbærsilke

Løbelængde per 50 gram

ca. 150 m

Form

Spoler á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

80 kr.

Strik

Pinne 5-6 mm. Strikkefasthet: 21 m = 10 cm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 18.078 l vann
ca. 15 kg CO2
ca. 5 KwH

Merino silke tubegarn er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU, og du kan derfor være med og minske garnsvinn ved å kjøpe garnet hos Garnspesialisten.

GRATIS OPPSKRIFT VED KJØP AV GARN

Når du kjøper vårt OEKO-TEX Merino Silke Tubegarn, får du automatisk tilsendt en gratis oppskrift på en sommertopp med v-hals, som vist på bildet. Blusen her er strikket med tubegarn, som er håndfarget med våre syrefarger. Blusen vil også se vakker ut i naturhvitt. På den ene spolen er det mer enn nok til et par bluser i alle størrelser. Du kan selvfølgelig også strikke mange andre vakre ting i det myke tubegarnet. Du kan se flere forslag litt lenger nede på siden 🙂

OBS: Oppskriften sendes automatisk etter bestilling. Du finner den vedlagt din ordrebekreftelse, som du automatisk mottar på e-post. Du kan også kjøpe Basic Summer Tee V-halsmønster separat.

Extrafine merino og OEKO-TEX morbærsilke

Mykt garn bestående av extrafine merino og OEKO-TEX morbærsilke. Det er spunnet som tubegarn – ser ut som en strikket icord, og vil være superfin til for eksempel en fin sommertopp eller lett sommerbluse. Den vil også passe til babystrikk.

Vår strikkeprøve på pinne 5 mm gir 21 masker pr 10 cm, men prøv deg frem slik at du har styr på egen strikkefasthet.

Garnalternativ til Festival Sweater

Gry har strikket PetiteKnits Festival sweater – My Size i tubegarnet med extrafine merino og OEKO-TEX morbærsilke. Hun har strikket striper i Baby Alpakka Merino og Baby Alpaka Suri. Du kan selvfølgelig også lage stripene med restegarn fra eget garnlager 😉

Garnalternativ til Ranunculus-genseren

En av Grys favorittoppskrifter, som hun har strikket i flere forskjellige garn. I bildegalleriet øverst på siden kan du se hennes versjon i Merino Silke Tubegarn. Midori Hirose Knit står bak oppskriften på Ranunculus-genseren.

Extrafine merino og OEKO-TEX morbærsilke til farging

Garnet er naturhvitt og et helt perfekt utgangspunkt for å eksperimentere med garnfarging. Vi selger syrefargesett med alt du trenger for å komme i gang – selv om du ikke har prøvd syrefarging før. Det er morsomt og overraskende enkelt 🙂 Ønsker du å supplere med ekstra fargepulver kan du se på våre bøtter med 10 g farge eller 100 g farge.

Her får du garnet for kun 960 kr. pr spole med ca. 600 gram garn.

Morbærsilken er OEKO-Tex sertifisert.

OEKO-TEX sertifisering

 

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen